Connect with us

Societate

Polaris, împreună cu elevi ai Școlii nr. 12 ”B.P. Hașdeu”, acțiune de ecologizare în zona stadionului de pe Badea Cârțan

Published

on

Polaris M Holding Constanța a ecologizat, alături de elevii Școlii nr. 12 “B.P. Hașdeu”, zona stadionului de pe strada Badea Cârțan.

Elevii Școlii nr. 12 “B. P. Hașdeu” din Constanța au marcat Ziua Națională a Curățeniei, sărbătorită în data de 17 septembrie, printr-o acțiune de ecologizare.

Alături de profesori, părinți și cu sprijinul Polaris M Holding, elevii au colectat deșeuri aruncate la întâmplare în zona stadionului de pe strada Badea Cârțan.

140 de saci de unică folosință au fost umpluți cu deșeuri aruncate la întâmplare. S-au colectat deșeuri de toate tipurile: plastic, aluminiu, hârtii, deșeuri menajere. După colectare, sacii au fost transportați la stația de sortarea si reciclare, unde s-a realizat sortarea deșeurilor pe categorii și culori.

”Acțiunea a avut drept scop creșterea nivelului de conștientizare și responsabilizare a elevilor cu privire la protejarea mediului înconjurător.”, au precizat reprezentanții Polaris M Holding.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!