Connect with us

Societate

Polaris M Holding Constanța a creat rubrica ”Întrebare cu răspuns”. Vezi despre ce este vorba

Published

on

Compania Polaris M Holding Constanța a creat o rubrică destinată locuitorilor din județul Constanța,  prin care dă răspuns la anumite întrebări care îi sunt adresate. Rubrica se numește ”Întrebare cu răspuns”,  iar astăzi, în cadrul acesteia puteți afla cum sunt colectate deșeurile.

Iată postarea oficială:

”Pentru că o serie de întrebări ne sunt adresate frecvent, am creat o rubrică, pe care am denumit-o “Întrebare cu răspuns”, în cadrul căreia vă vom oferi răspunsuri la aceste întrebări.

Suntem frecvent întrebați dacă deșeurile reciclabile sunt colectate împreună cu deșeurile reziduale. Răspunsul este NU. Atât deșeurile reziduale, cât și cele reciclabile sunt colectate cu autogunoiere DIFERITE, cu respectarea unui grafic de lucru diferit. Deșeurile reziduale sunt transportate la rampa ecologică DEDMI, Ovidiu, iar deșeurile reciclabile sunt transportate la stația de sortare și reciclare unde sunt sortate pe tipuri de deșeuri.

Dacă drumul deșeurilor reziduale se încheie la rampa ecologică, drumul deșeurilor reciclabile abia începe.

Să nu uităm! Mai multă colectare separată / reciclare înseamnă mai puține depozite de deșeuri.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al companiei Polaris M Holding.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!