Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Polaris M Holding: Conținutul pubelelor galbene și negre se verifică

Published

on

Echipa de control a Polaris M Holding Constanța a verificat conținutul pubelelor și în cursul nopții de 15 septembrie. Potrivit Biroului de presă al companiei, au fost găsite multe exemple pozitive în rândul pubelelor verificate.

”Strada 8 Martie a reprezentat o surpriză plăcută pentru colegii noștri deoarece gradul de conformitate al pubelelor verificate a fost foarte ridicat. În proporție de 80%, deșeurile reciclabile și reziduale se aflau în pubela potrivită.

Deși deșeurile din imaginea de mai jos sunt colectate corect, este necesar ca deșeurile de plastic să fie strivite înainte de depozitare, pentru a li se reduce volumul și a economisi spațiu în pubelă.”, au precizat reprezentanții Polaris M Holding.

polaris m holding

Respectă regulile de colectare separată!

  1. Colectează separate deșeurile! Deșeurile reziduale se depun în pubela neagră și cele reciclabile în pubela galbenă.
  2. Golește ambalajele de resturi alimentare.
  3. Clătește ambalajele din plastic și metal, aluminiu, murdare (Pet-uri, conserve, doze de aluminiu etc).
  4. Presează/pliază deșeurile din plastic, aluminiu, carton înainte de depozitare.

 

polaris

 

polaris

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions