Connect with us

Actual

Polaris M Holding Mangalia, activitate intensă toată noaptea. Echipele de intervenție sunt pregătite să iasă pe teren la orice oră!

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

În zona de sud a litoralului, noaptea trecută, a nins intens, iar echipele de intervenție ale Polaris M Holding au fost la datorie. Directorul punctului de lucru Mangalia al companiei, Florin Jianu, a declarat pentru “Ordinea.ro” că de ieri după amiază s-a acționat pe principalele străzi din municipiu și pe câteva străzi secundare. După amiază, între 1.0 și 14.00, atunci când temperatura a scăzut sub zero, 2 echipe de intervenție au acționat pentru a împrăștia material antiderapant, spune Florin Jianu pentru ziarul nostru. Operațiunea a fost reluată de la ora 19.00, iar azi noapte au reluat activitatea în toate zonele din municipiul Mangalia.

“Din cauza înghețului, 3 echipe de intervenție au împrăștiat material antiderapant – sare și nisip – pe toate străzile principale și cele secundare cu probleme. Această operațiune a durat până după miezul noptii. De la ora 4.00 dimineața a reluat activitatea, am ieșit cu două împrăștietoare de material antiderapant și ne-am oprit la 7.30 atunci când începuse să plouă. În paralel, sunt echipe și la această oră pe străzile din municipiul Mangalia care împrăștie maaterial antiderapant pe trotuare. Ne pregătim ca în maxim o oră, să scoatem o sărăriță care să mai împrăștie material antiderapant acolo unde este necesar. Vedem cum evoluează vremea și îi informăm pe cetățenii din municipiul Mangalia că suntem pregătiți să intervenim la orice oră”, a declarat Florin Jianu, directorul punctului de lucru Polaris M Holding Mangalia.

Comments

comments

Actual

Zeci de taximetriști din Medgidia, controlați. Vezi ce amenzi mari au fost aplicate

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi,  23 octombrie a.c., în intervalul orar 10.00 – 14.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia, împreună cu reprezentanți din cadrul Direcției Regionale de Metrologie Legală Constanța, lucrători ai Registrului Auto Român Constanța, Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța și Poliției Locale Medgidia, au desfășurat o acțiune privind legalitatea transportului rutier în regim taxi pe raza municipiului Medgidia.

În acest context, polițiștii au oprit pentru control 46 de autovehicule care efectuau transport de persoane în regim taxi, acestea fiind verificate din punct de vedere tehnic și metrologic. Totodată, au fost verificate 11 societăți cu profil transport în regim taxi.

Polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, dintre care 16 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice (defecțiuni tehnice, lipsă atestat profesional) și 4 la Legea nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere. De asemenea, au fost reținute 2 certificate de înmatriculare.

Valoarea sancțiunilor aplicate de polițiști este de 10.780 de lei.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

(VIDEO) Un inspector ANAF a căzut în piscina unui hotel din Mamaia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, pe pagina de facebook a managerului echipei naționale de baschet feminin al României, Traian Racu, a fost postat un video  spectaculos surprins de camerele de supraveghere ale unui restaurant din Mamaia.

Potrivit imaginilor, era vorba despre o echipă  ANAF venită în control la restaurant. Din neatenție, unul dintre inspectori a căzut în piscină, fără ca măcar să realizeze că aceasta se află în drumul său.

Potrivit ziarului Gândul, este vorba despre un control care s-a desfășurat în cursul zilei de sâmbătă. După ce a căzut în piscină, bărbatul a fost ajutat de un coleg să iasă. Din fericire, nu a pățit nimic.

Video: Traian Racu

Foto: Ziarul Gândul

Control ANAF la Mamaia#ilegantvia Victor

Publicată de Traian Racu pe Miercuri, 23 octombrie 2019

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

ATENȚIE, ȘOFERI! Trafic restricționat pe A2 din cauza unor lucrări

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până la ora 18:00, circulaţia rutieră este restricţionată pe banda numărul doi( alternativ în ambele sensuri) pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 193 şi 212, în zona Murfatlar – Constanta, din cauza unor lucrări. Traficul rutier se desfăşoară doar pe prima bandă.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare, se arată în documentul transmis de Biroul de presă al Poliției Române

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: