Conecteaza-te cu noi

Societate

Polaris M Holding. Program de lucru în perioada Sărbătorilor de Iarnă

Published

on

program polaris

Compania Polaris M Holding informează clienții și colaboratorii săi asupra programului de lucru desfășurat în perioada Sărbătorilor de Iarnă, în municipiul Constanța.

Colectare deșeuri

Activitatea de colectare a deșeurilor în municipiul Constanța se va desfășura conform programului obișnuit, cu excepția zilelor de 25 decembrie 2023 și 1 ianuarie 2024, declarate zile libere legale. Pentru data de 25 decembrie se vor colecta în avans deșeurile în data de 23 decembrie, iar pentru data de 1 ianuarie 2024 se vor colecta în avans deșeurile în data de 30 decembrie. Astfel, utilizatorii serviciului de salubrizare care locuiesc în zona de case, precum și reprezentanții asociațiilor de proprietari sunt rugați să scoată la stradă recipientele de colectare în data de 23 decembrie, respectiv 30 decembrie.

Centrul de colectare și reciclare deșeuri (bd. Aurel Vlaicu, nr. 290A) își va desfășura activitatea după următorul program:

Advertisement
  • 24 decembrie 2023 – program scurt – 07:00 – 14:00
  • 25 decembrie – 26 decembrie 2023 – ÎNCHIS
  • 30 decembrie – 31 decembrie 2023 – program scurt – 07:00 – 14:00
  • 1 ianuarie și 2 ianuarie 2024 – ÎNCHIS

Biroul de relații cu clienții și casierie (str. Ștefan cel Mare, nr. 128 – zona ICIL) va funcționa după următorul program:

  • 25 decembrie și 26 decembrie 2023 – ÎNCHIS
  • 1 ianuarie și 2 ianuarie 2024 – ÎNCHIS

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions