Conecteaza-te cu noi

Actual

Polaris spune că acționează de zor! Ce părere aveți?

Published

on

25 de utilaje de deszapezire, 17 pluguri, 8 sararite, aproximativ 160 de angajati Polaris actioneaza pe strazile municipiului Constanta pentru indepartarea zapezii de pe arterele principale, inca de vineri, 06.01.2017. In prezent se circula in conditii de iarna, iar activitatea de deszapezire si de combatere a poleiului continua avand in vedere avertizarile meteorologice. In paralel cu activitatea de deszapezire, utilajele Polaris au inceput colectarea deseurilor municipale incepand cu data de 09.01.2017. La ora transmiterii acestui comunicat se actioneaza cu utilaje de deszapezire si cu operatori pe arterele destinate traficului RATC, artere de interes social si public: spitale, institutii publice, poduri, treceri de pietoni, intersectii, sensuri giratorii, pante. Ca urmare a avertizarilor meteorologice, valabile in intervalul 10.01– 12.01.2017, utilajele Polaris s-au pregatit pentru un nou val de zapada inca din timpul noptii trecute. Zapada viscolita in noapte de 10.01.2017 a reusit sa zadarniceasca o mare parte din munca prestata in ultimele zile, angajatii Polaris fiind obligati sa intervina, din nou, cu utilajele de deszapezire in zonele in care actionasera cu o zi inainte. Pe tot parcursul noptii, din data 10.01.2017, s-a imprastiat material antiderapant pentru combaterea poleiului si prevenirea formarii podurilor de gheata. Din cantitatea totala de material antiderapant pregatita pentru sezonul 2016-2017, si anume 6500 tone, pana in prezent s-au consumat aproximativ 2500 tone. Subliniem ca deszapezirea pe strazile secundare se va realiza esalonat in functie de conditiile meteorologice si de degajarea zapezii de pe bulevarde si strazi principale.  In aceasta perioada, in care s-a instalat cod rosu de viscol si ninsoare, rampa ecologica a fost inchisa, astfel compania Polaris s-a regasit in imposibilitatea de a colecta deseurile, neavand unde sa le depoziteze. In paralel cu desfasurarea activitatii de deszapezire, Polaris depune eforturi mari sa reintre in graficul normal de colectare a deseurilor. “Polaris M Holding asigura toti cetatenii ca lucreaza non-stop pentru a combate efectele celor doua episoade de ninsori, aflate sub cod rosu si, respectiv, portocaliu. Utilajele Polaris vor actiona continuu pana cand toata zapada va fi indepartata de pe domeniul public.”, precizeaza Biroul de presa al Polaris M Holding.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions