Connect with us

Societate

Polaris. Unde sunt amplasate în această săptămână benele pentru deșeuri voluminoase

Published

on

Compania Polaris M Holding anunță programul de colectare a deșeurilor voluminoase în municipiul Constanța, în săptămâna 13 – 19 martie. Acestea sunt amplasate în cartierele Inel I, Inel II și Baba Novac.

 Cartierele Inel I – Inel II + Baba Novac

  • Platforma 137 – str. Solidarității, între blocurile M și N
  • Platforma 139 – str. Dreptății, în spatele blocului O
  • Platforma 598 – Al. Operei, bl. BN 1

Ce depozitați în benele pentru deșeuri voluminoase?

În benele pentru deșeuri voluminoase puteți depozita obiecte pe care nu le mai folosiți: mobilier, canapele, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere, biciclete stricate etc..

Colectarea deșeurilor se face prin aport voluntar în locațiile menționate în program sau pot fi transportate la centrul de colectare deșeuri, al cărui sediu se află pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 290 A, telefon: 0723 372 163.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!