Connect with us

Societate

Polaris va oferi gratuit pubele pentru colectarea deșeurilor, în Costinești și Schitu

Published

on

polaris

În perioada 19 – 30 decembrie, Polaris va distribui, în comuna Costinești și satul Schitu, pubele negre pentru colectarea deșeurilor reziduale și pubele galbene pentru colectarea deșeurilor reciclabile.

Luni, 19 decembrie, în intervalul orar 9.00 – 15.30, se vor distribui pubele pentru colectarea deșeurilor reziduale și reciclabile în satul Schitu, pe următoarele străzi:

  • Principală, Schitului, Salcâmilor, Castanilor, Feroviarilor și pe Aleea Lacului.

”Vă rugăm sa urmăriți pagina noastră de Facebook, precum și a Primăriei Costinești, pentru a fi la curent cu programul de distribuire a pubelelor.

În situația în care nu se vor distribui toate pubelele pe străzile planificate inițial, distribuirea va continua în ziua următoare.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al companiei Polaris.

Persoanele care nu sunt acasă pentru a prelua pubela, pot veni la sediul companiei din str. Tineretului, nr 16, Costinești, pentru a o ridica. Vă rugăm să aveți în vedere că pubela se ridică în baza cărții de identitate și a actului de proprietate. Informații suplimentare la telefon 0728 281 689.

Împreună cu pubelele se va oferi și un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care se depozitează în fiecare pubelă. Tot în pliant este menționat și programul de colectare a deșeurilor reziduale și reciclabile pentru satele Costinești și Schitu.

Pubelele vor fi scoase în fața porții și vor fi ridicate în zilele menționate pe pliant.

polaris

polaris

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!