Conecteaza-te cu noi

Administratie

Poliția Locală Constanța, amenzi de zeci de mii de lei pentru comercianții de fructe și legume. Vezi deficiențele

Published

on

Controale la comercianții de fructe și legume.  Polițiștii locali au aplicat amenzi în valoare de 23.500 de lei și au confiscat peste 700 de kilograme de produse pentru nerespectareea prevederilor legale.

Zilele trecute, polițistii locali cu atribuții în domeniul activității comerciale au verificat amplasamentele care au ca obiect de activitate comercializarea legumelor și a fructelor de pe terenul municipalității și comertul în fața unităților de tip aprozar.

Au fost verificate 31 de societăți comerciale, au fost constatate 11 abateri contravenționale (produsele oferite spre vânzare erau depozitate pe terenul municipalității iar agentul economic nu deținea autorizație din partea Primăriei Constanța) și aplicate 11 amenzi în valoare de 23500 lei. De asemenea, peste 700 de kilograme de fructe și legume au fost confiscate.

Mărfurile confiscate au fost predate către o unitate de profil în vederea comercializării în condițiile legii. (comunicat de presă Primăria Constanța)

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions