Conecteaza-te cu noi

Actual

Poliția Locală și Polaris fac demersuri pentru curățarea orașului! 4 minori au fost prinși cu saci de deșeuri

Published

on

In data de 20.02.2018 polițiștii locali din cadrul Directiei Generale Politia Locală împreună cu reprezentanți ai societății de salubrizare SC Polaris M Holding au continuat actiunea de ecologizare si de depistare a persoanelor care colecteaza materiale reciclabile pe raza municipiului Constanța. Actiunea de astăzi a  avut ca scop îndepărtarea de pe domeniul public a gunoaielor menajere, în special peturi și alte materiale reciclabile colectate de persoanele fără adăpost sau care răscolesc prin gunoi în zona bulevardului Aurel Vlaicu.

La fața locului au fost depistate 4 persoane minore care dețineau saci cu materiale reciclabile. Acțiuni similare se vor derula zilnic, astfel încât administrația publică locală să-și îndeplinească misiunea de a asigura curățenia orasului. Având în vedere campania ”Acționează responsabil! Atitudinea ta contează!” solicitam cetatenilor care intalnesc astfel de cazuri in care diverse persoane colecteaza peturi ori deseuri reciclabile să se ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Politiei Locale Constanta 0241484205 , iar echipajele noastre vor interveni in regim de urgenta. Pentru utilizatorii aplicatiei  whatsapp numarul de contact este 0799606142 cu rugamintea de a transmite fotografii cu ceea ce constata, locul si directia de deplasare a acestora .

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions