Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi au reținut 167 de permise de conducere. Vezi pentru ce fapte

Published

on

În perioada 10 – 17 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii Autostrăzi au acționat pentru prevenirea evenimentelor rutiere și asigurarea fluenței traficului, iar, în urma neregulilor constatate, au aplicat 1.482 de sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat legislația.

Astfel, au fost aplicate 586 de sancțiuni persoanelor care au depășit limita legală de viteză și 101 celor care nu foloseau centura de siguranță.

De asemenea, au fost aplicate 21 de sancțiuni pentru defecțiuni tehnice, 20 pentru lipsa Inspecției Tehnice Periodice și 248 pentru nerespectarea O.G. nr. 37/2007, privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora.

Polițiștii au aplicat 9 sancțiuni persoanelor aflate sub influența alcoolului la volan, 20 pentru staționarea pe banda de urgență, 12 pentru depășiri neregulamentare și 2 pentru conducere agresivă.

Advertisement
palaz

Au reținut 167 de permise de conducere, dintre care 107 pentru viteză și 9 pentru infracțiuni.

Totodată, au fost retrase 38 de certificate de înmatriculare și constatate 9 infracțiuni.

Acțiunile polițiștilor Brigăzii Autostrăzi vor continua.

Exemplu:

La data de 15 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A2, la km 144, au depistat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism cu 185 de km/h.

Advertisement
palaz

În urma testării acestuia cu aparatul drugtest, acesta a indicat valori pozitive la consumul de cocaină și cannabis.

Bărbatul a fost sancționat cu amendă și reținerea permisului, în vederea suspendării dreptului de a conduce, fiind continuate cercetările.

Foto: Ilustrativ

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions