Connect with us

Actual

Polițiștii constănțeni au verificat legalitatea transportului rutier de persoane. Ce sancțiuni au aplicat

Published

on

actiune politie

Astăzi, 13 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri constănțeni au desfășurat o acțiune pe linia verificării legalității transportului de persoane. Acțiunea a vizat verificarea legalității transporturilor rutiere de persoane, prin:

  • verificarea deţinerii documentelor necesare efectuării transportului public de persoane de către operatorul de transport şi de conducătorul auto;
  • respectarea capacităţii maxime de încărcare ale autovehiculelor de transport persoane, avându-se în vedere situaţiile în care persoanele sunt transportate în picioare;
  • testarea cu aparatul etilotest a tuturor conducătorilor de autovehicule care efectuează acest gen de transport;
  • valabilitatea inspecţiei tehnice periodice a autovehiculului;
  • depistarea activităților ilegale de transport rutier de persoane.

”În cadrul activităților desfășurate, polițiștii rutieri au verificat aproximativ 150 de autovehicule destinate transportului de persoane, fiind aplicate 60 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 32.000 de lei.”, a precizat Andreea Ambroze, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!