Connect with us

Actual

Polițiștii constănțeni, la datorie pe timpul minivacanței de Ziua Unirii Principatelor

Published

on

politia constanta

Polițiștii constănțeni vor fi la datorie pentru ca sărbătoarea Zilei Unirii Principatelor Române și minivacanța prilejuită de aceasta să se desfășoare în siguranță.

În perioada 20-24 ianuarie a.c., aproximativ 180 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța vor fi la datorie, zilnic, pentru asigurarea unui climat de ordine, liniște și siguranță publică, precum și pentru preîntâmpinarea unor evenimente neplăcute.

Astfel, polițiștii din structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigare a criminalităţii economice, prevenire și nu numai vor acționa pentru prevenirea și combaterea incidentelor care ar putea afecta siguranța comunității.

”De asemenea, pentru prevenirea evenimentelor rutiere și asigurarea respectării normelor legale privind circulația pe drumurile publice de către toți participanții la trafic, polițiștii rutieri vor fi prezenți pe drumurile naționale și județene. Vor fi folosite atât aparatele radar, cât și aparatele etilotest și drug-test, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În acest context, polițiștii constănțeni vă urează minivacanță plăcută, fără evenimente nedorite.”, a precizat Andreea Ambroze, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!