Connect with us

Actual

Polițiștii din județul Constanța, razii de amploare în municipiul Medgidia

Publicat

la

În seara de 11 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, împreună cu polițiști ai Serviciului Rutier, Serviciului Acțiuni Speciale și cei ai Poliției municipiului Medgidia, au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, a faptelor cu violență, a infracțiunilor contra patrimoniului, precum și a cauzelor generatoare de accidente rutiere, pe raza Secției 4 Rurală Medgidia.

Au fost legitimate 180 de persoane și au fost controlate 91 de autovehicule. Totodată, au fost verificați 16 operatori economici, cu privire la respectarea prevederilor Legii 55/2020.

În urma acțiunilor, au fost aplicate 71 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 30.000 de lei, dintre care 34 la Legea 55/2020 și 26 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, polițiștii rutieri au reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 2 permise de conducere, pentru încălcarea normelor rutiere.

În activități au fost angrenați și jandarmi constănțeni.

În seara de 11 noiembrie a.c., în intervalul orar 17.00-21.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență și a infracțiunilor contra patrimoniului.

Astfel, au fost legitimate peste 70 de persoane și au fost controlate 12 autovehicule.

În urma acțiunilor, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9.200 de lei, dintre care 9 la la Legea 55/2020.

În acțiuni au fost angrenați și jandarmi constănțeni. (comunicat de presă IPJ Constanța)

Comments

comments

Actual

Un bărbat a murit înecat în stațiunea Olimp

Publicat

la data de

Scris de

Astăzi, 3 iulie, a fost înregistrat un nou caz de înec, de această dată în stațiunea Olimp.

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină pe plajă, în dreptul terasei Azuga. Potrivit martorilor, un bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani s-a înecat.

În jurul orei 10.45, turistul a fost găsit în stop cardiorespirator. La fața locului a fost efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate fără rezultat. Bărbatul a fost declarat decedat.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un bărbat a dispărut în Dunăre, în dreptul localității Dunăreni

Publicat

la data de

Scris de

Astăzi, 3 iulie, în jurul orei 12.15, militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină pentru căutarea/salvarea unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, care a dispărut în Dunăre, în dreptul localității Dunăreni.

Intervin de urgență următoarele resurse: o autospecială de stingere a incendiilor cu apă și spumă, un echipaj de la Centrul de scafandri, un echipaj Smurd B, elicopterul SMURD și o ambarcațiune de la ISU Călărași.

Deocamdată nu sunt informații suplimentare.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Bărbați amendați pentru că au ieșit cu ponei pe plaja din Mamaia Nord. Îi foloseau pentru fotografii

Publicat

la data de

Scris de

Doi bărbați au fost amendați de polițiști pentru că au ieșit pe plaja din Mamaia Nord cu doi ponei.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, în cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, împreună cu polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii si combaterii utilizării abuzive a animalelor în orașul Năvodari, zona turistică Mamaia Nord.

În urma activităților, polițiștii au identificat 2 bărbați, de 29, respectiv 33 de ani, care foloseau ponei pentru a fi fotografiați de turiști în scopul obținerii unei sume de bani.

Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă de 3.000 de lei fiecare.

”Totodată, polițiștii au efectuat o examinare a celor 2 ponei, constatând faptul că animalele prezintă urme de deshidratare și apatie, iar prin plimbarea pe plajă au fost expuse forțat la temperaturi foarte ridicate, fiindu-le astfel provocate suferințe fizice și psihice.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În acest sens, polițiștii au emis câte un ordin de plasare în adăpost, pe o perioadă de 45 de zile, cei 2 ponei fiind transportați și depuși la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: