Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Polițiștii organizează un nou protest în fața sediului IPJ Constanța

Published

on

protest politisti

Polițiștii organizează un nou protest în fața sediului IPJ Constanța. Liderul sindicatului Europol Constanța, Daniel Avasilcăi, a precizat că la această mișcare vor fi toate organizațiile sindicale, însă nici una dintre acestea nu își asumă vreun merit.

”E la cererea tuturor polițiștilor. Unii dintre ei chiar nu sunt membri de sindicat!”, a precizat Avasilcăi.

El a menționat că starea de nemulțumire din rândul angajaților IPJ Constanța a atins cote alarmante.

”Urmare a măsurilor luate de actuala conducere polițiștii au hotărât să iasă din nou în stradă! Astfel pe 31 ianuarie vor fi din nou în fața IPJ Constanța! De data aceasta sunt mult mai hotărâți!”, a spus Daniel Avasilcăi.

Protestul va avea loc în intervalul orar 14.00-17.00.

Precizăm că au fost deja trimise notificări la Primăria Constanța și la IJJ Constanța.

Reamintim că sindicatul Europol Constanța a mai organizat un miting de protest și la finalul anului trecut.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions