Connect with us

Actual

Polițiștii tulceni au reținut 45 de permise de conducere pentru depășirea vitezei legale

Published

on

politia tulcea

Ieri, polițiștii rutieri din județul Tulcea au desfășurat o acțiune în urma căreia 45 de permise de conducere au fost reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Ieri, 7 mai a.c., în intervalul orar 15.00-19.00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea, alături de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Babadag, au desfășurat o acțiune pe DN22-E87, respectiv DN22A, care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 114 sancțiuni contravenționale, în valoare de 132.240 lei. Totodată au fost reținute 45 de permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Astfel de acțiuni pentru creșterea siguranței rutiere vor continua și în perioada următoare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!