Actual

Poliţistul din mijlocul furtunii de zăpadă e constănţean! Vedeţi cine este

mart. 03, 2018 Maria Ionescu

Zilele trecute, poza unui poliţist aflat la datorie pe o vreme extraordinar de rea a fost postată pe site-ul Poliţiei Române şi milioane de oameni care obişnuiesc să verifice ştirile pe această pagină au văzut fotografia fără a şti, însă, despre cine anume este vorba. Aseară, SNPPC (Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual Constanţa) a dezvălui identitatea acelui poliţist. 

Iată postarea:  “V-aţi obişnuit să vorbiţi despre poliţişti mai la tot pasul. Mulţi ne criticaţi, puţini ne apreciaţi spiritul de sacrificiu. Când este cald şi bine, ţipaţi că stăm în stradă, dar pe codul portocaliu/roşu de zăpadă/viscol ne căutaţi disperaţi să vă scoatem din necaz şi chiar dacă nu ne mulţumiţi, noi ştim că cel puţin mental o faceţi.  Zilele trecute site-ul Poliţiei Romane a publicat o fotografie sugestivă care reprezintă un bărbat îmbrăcat într-un combinezon cu inscriptia „POLIŢIA”, abia vizibil în viscol. Astăzi în calitate de coleg al acelui poliţist şi cu permisiunea sa, vă voi dezvălui cine este acel politist: agent şef principal CHIPER MARIN din cadrul postului de poliţie GÂRLICIU. Dacă alaltăieri furnizam fotografia preluată de site-ul Poliţiei Române şi îmi permit eu să cred, una din cele mai sugestive în ceea ce priveşte sacrificiul făcut de toţi poliţiştii aflaţi la datorie în astfel de momente, astăzi vă arăt cealaltă faţă a poliţistului care înfruntă viscolul: cea a Omului Chiper Marin. Iată două fotografii ale aceluiaşi poliţist care îl definesc, mai mult decât vorbele ar putea-o face.”

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!