Connect with us

Actual

Polițistul înjunghiat aseară la Eforie Nord a fost supus unei intervenții chirurgicale

Published

on

Polițistul care a fost rănit, în cursul serii trecute, pe strada Margaretei din Eforie Nord, a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Potrivit Crinei Kibedi, purtător de cuvânt al SCJU Constanța, bărbatul a fost preluat de către medicii Unității de Primiri Urgențe, care l-au investigat. Ulterior, a fost internat și supus unei intervenții chirurgicale, dat fiind faptul că avea o plagă înjunghiată în zona abdominală.

”La această oră este în afara oricărui pericol. Bărbatul este conștient, colaborant și va rămâne sub atenta supraveghere medicală.”, a precizat Crina Kibedi pentru ziarul Ordinea.ro.

Precizăm că polițistul a fost înjunghiat de către Ralph Sandbrand, în vârstă de 42 de ani, cu dublă cetățenie, română și americană.

Date despre scandalul care a avut loc aseară puteți citi în textul de mai jos:

Focuri de armă în Eforie Nord. Un polițist a fost înjunghiat în zona abdominală

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!