Connect with us

Actual

Poluare în Portul Constanța Sud Agigea

Published

on

Claudiu Palaz, vicepreședintele Consiliului Județean Costanța, a intrat în posesia unor imagini care prezintă poluarea din Portul Constanța Sud Agigea.

Prezentăm imaginile și așteptăm ca instituțiile abilitate să ia măsurile ce se impun în astfel de cazuri.

Imaginile postate, aici .

“Poarta 10! Zona ” La scoici”. Puțină poluare “ca garnitură”! Multumesc pentru informație! Incredibil!!!!! Alo, mediule, apeceule! SE AUDE!?”, acesta este mesajul care însoțește imaginile prezentate.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!