Conecteaza-te cu noi

Politica

Ponta: Vom discuta cu parlamentarii PSD, le vom spune să nu intre în istorie prin votarea moțiunii de cenzură

Published

on

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat vineri că el și premierul Sorin Grindeanu vor discuta cu parlamentarii PSD pentru a le transmite să nu voteze moțiunea de cenzură inițiată de social-democrați.

“Dl Grindeanu și cu mine suntem membri PSD și vom fi, indiferent de voința dlui Dragnea. (…) Și premierul și eu, și mai sunt și alți colegi cu noi, vom discuta cu parlamentarii PSD să le spunem un lucru: nu intrați în istorie în acest fel, pentru că nu mai există niciun partid în istorie care să își voteze o moțiune de cenzură împotriva propriului Guvern. Discuțiile la nivel politic sunt convins că le va duce dl Grindeanu cu conducerea PSD și sunt convins că, până în ultimul moment, pot exista soluții raționale în interesul public al tuturor celor care au votat”, a precizat Ponta, într-o conferință de presă la Palatul Victoria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions