Conecteaza-te cu noi

Actual

Popor pro și contra! După mitingul de aseară apar acuzații grave!

Published

on

Zeci de mii de oameni au manifestat aseară pe străzile din Capitală și în marile orașe ale țării. La Constanța au fost în jur de 1500 de persoane care au renunțat la confortul locuințelor lor și au protestat împotriva aministiei și a modificării Codului Penal. Au gost oameni de toate vârstele, cu diferite pregătiri socio-profesionale. Numai că pe nimeni nu a interesat dacă cel de lângă el are liceul sau facultatea absolvite. Era o altă idee, aceea de a fi alături unul de celălalt într-o astfel de situație. Firește, foarte multă lume a susținut manifestanții. De cealaltă parte, aproape același număr de persoane i-a terfelit și a încercat să-i batjocorească. Doar că au existat și acuzații aduce instituțiilor statului. Trecem peste injuriile aduse președintelui Iohannis. Acum ne vom referi la cele aduse Serviciului Român de Informații, care a și reacționat foarte rapid. Iată comunicatul publicat pe site-ul instituției:  ”În urma acuzațiilor grave aduse în spațiul public privind implicarea SRI în organizarea protestului de duminică, 22 ianuarie, Serviciul Roman de Informații face următoarele precizări: Respingem categoric orice încercare de a implica SRI în dispute politice, organizare de proteste sau alte acțiuni care nu țin de misiunile asumate potrivit cadrului legal. Considerăm aceste afirmații denigratoare și menite să afecteze instituții fundamentale ale regimului democratic. SRI își reafirmă determinarea de a rămâne echidistant, neimplicat politic și concentrat pe îndeplinirea misiunilor sale cu respectarea strictă a legii.”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions