Connect with us

Actual

Portofel cu bani și acte, găsit în Constanța. Polițiștii l-au identificat pe proprietar

Published

on

femeie portofel

O femeie din municipiul Constanța a găsit un portofel cu bani și acte și s-a prezentat la sediul Secției 4 Poliție Constanța, unde l-a predat.

La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 20.00, o femeie, de 34 de ani, din municipiul Constanța, s-a prezentat la sediul Secției 4 Poliție Constanța.

Aceasta a spus că, în timp ce se afla cu fiul ei pe bulevardul Brătianu din municipiul Constanța, a găsit, pe trotuar, un portofel ce conținea aproximativ 200 de lei și mai multe documente personale.

Bunurile în cauză au fost predate polițiștilor Secției 4 Poliție Constanța, care l-au identificat pe proprietar, un bărbat, de 52 de ani, din orașul Ovidiu.

Foto: IPJ Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!