Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Politica

Predoiu a descins, astăzi, la sediul IPJ Constanța. S-a discutat despre proiectul pilot de reorganizare completă a Inspectoratului

Published

on

ipj constanta

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a cerut astăzi, la Constanța, după o vizită la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, o nouă atitudine bazată pe responsabilitate, angajament şi loialitate faţă de muncă, profesie, lege şi cetăţean din partea fiecărui poliţist.

„Astăzi, 1 septembrie, am avut o întâlnire de lucru la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, alături de secretarul de stat Bogdan Despescu și echipa de conducere interimară a IPJ, condusă de comisar-șef Mădălina Vlangăr, și șefii structurilor din cadrul Inspectoratului. Am discutat pe larg despre prioritățile operaționale ale Inspectoratului pentru perioada următoare, dar și despre analiza cazului Vama Veche. Un subiect deosebit de important a fost proiectul pilot de reorganizare completă a IPJ Constanța. Am luat şi anunțat luni o serie de decizii privind reorganizarea completă a IJP Constanța şi am iniţiat îndeplinirea acestora progresiv până la realizarea completă.

Se cunosc priorităţile: trafic de persoane, droguri şi arme, migraţie ilegală, contrabandă, evaziune fiscală, siguranţa rutieră şi crima organizată. Aceste infracţiuni grave sunt toate legate de crimă organizată. Crima organizată a proliferat din cauza corupţiei şi a pasivităţii administraţiei, inclusiv a Poliţiei. Am dat instrucţiuni clare de a se derula cât mai intens operaţiuni de prevenţie şi combatere, de la circulaţia rutieră şi până la crima organizată. Cer o nou atitudine bazată pe responsabilitate, angajament şi loialitate faţă de muncă, profesie, lege şi cetăţean din partea fiecărui poliţist.“, a declarat Cătălin Predoiu.

Amintim că, inspector-șef Constantin Adrian Glugă și-a înaintat dat demisia după tragedia de la 2 Mai, după ce doi tineri au murit şi alţi trei au fost răniţi din cauza unui șofer de 19 ani care s-a urcat drogat la volan. Predoiu a anunțat în urmă cu câteva zile că vrea desființarea IPJ Constanța și reclădirea acestuia. „Noul IPJ Constanța va fi un proiect pilot”, a spus ministrul de Interne.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions