Politica

Prefectura Constanța, la raport. Activitatea din 2017 a instituției este prezentată de prefect în 114 pagini!

feb. 08, 2018 Mihaela Tîrpan

Prefectul Judeţului Constanţa, domnul Ioan Albu, a prezentat astăzi bilanţul activităţii Instituţiei Prefectului – Judeţul Constanţa în anul 2017. Întrunirea s-a desfăşurat în sala de ședințe a Palatului Administrativ Constanţa.

În documentul care se întinde pe 114 pagini, reprezentantul Guvernului în teritoriu explică fiecare decizie pe care a luat-o de la numire și până la 31 decembrie. Purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului Județului Constanța, Dragoș Ungureanu, a declarat pentru “Ordinea.ro” că la elaborarea acestui document de bilanț au lucrat oameni din fiecare departament al aparatului de specialitate.

Despre activitate, probleme si reușitele anului 2017, prefectul Ioan Albu, a declarat următoarele:

Anul 2017, un an greu dar și cu satisfacții. La momentul bilanțului prezentat astăzi, am subliniat faptul că anul trecut lucrurile bune nu ne-au ocolit. Mă refer la rezolvarea unei probleme delicate cu care instituția noastră s-a confruntat ani de-a rândul, și anume mutarea Serviciului Permise și Înmatriculări Auto într-un sediu nou. Pe această cale, mulțumesc conducerii Consiliului Județean Constanța, care ne-a sprijinit nemijlocit în vederea realizării acestui demers. O altă realizare de apreciat este și emiterea hotărârii de guvern prin care a fost cedată o clădire Instituției Prefectului – Județul Constanța, amplasată lângă Poliția Rutieră, care anul acesta va fi noul sediu al Serviciului Pașapoarte. Mulțumesc tuturor pentru buna colaborare și sper ca aceasta să fie la fel de benefică și în anul pe care l-am început.

Raportul de evaluare integral îl puteți studia și prin intermediul ziarului nostru:


Raport Evaluare Anul 2017 I.Prefectului C Ta Editabil

Comments

comments