Connect with us

Actual

Pregatiri pentru Gravity Summer Jam 2016. Scump, dar sa speram ca merita!

Maria Ionescu

Publicat

la

Anul acesta, in intervalul 9-11 septembrie, va avea loc cea de-a cincea editie a Gravity Summer Jam. Pentru cei care nu au fost foarte preocupati de un astfel de eveniment, trebuie sa spunem ca centrul de distractie Gravity Park a fost infiintat si inaugurat in anul 2008, pe malul lacului Tabacarie, pe strada Lacului (aproximativ vizavi de biserica de lemn Sf. Mina). Aici sunt piste de skate, bike, trotinete, climbing si role. Adica o gramada de tineri din Constanta au ce sa faca in parc. Din acest motiv, inca de acum cinci ani,  aici s-au organizat diferite evenimente, care au atras mii de spectatori. Spre exemplu, in cursul anului trecut au fost trei zile de competitii, la care s-au inscris in jur de 100 de participanti care au impresionat publicul prezent. Pentru anul acesta, RAEDPP organizeaza o achizitie de servicii de organizare, estimata la o valoare de 92.054,71 lei, fara TVA. Cerințele sunt variate, precum Conceptul de Identitate al evenimentului (ce cuprinde afișe, flyere, bannere online, ecusoane, medalii…), Promovarea Evenimentului (printare afișe, flyere, promovare online pe social media, campanie Facebook Ads, articole blog ante și post-eveniment, în Limbiile Română și Engleză…), Desfășurarea evenimentului (asigurarea asistenței medicale, filmare, film de prezentare, DJ, MC, Graffiti…) și Premiere. Premiile pentru participanți ating suma de 28.752 lei. Se vor premia probele de Skateboarding, Role, BMX, Trotinete, Climbing, Parkour, ba chiar și Fotografie. Mai exact, la Skateboarding, Locul 1 va primi 2267 lei. Aceeași sumă pentru Locul 1 o vedem la Role, BMX, Trotinete și Climbing. La Parkour, Locul 1 va câștiga suma de 1433 de lei iar la Fotografie poți câștiga 280 de lei pentru categoria Best action shot, Best atmosphere shot sau Best portrait shot. Cel puțin, așa prevede momentan proiectul. Premiile vor fi oferite într-un procent anume și în produse.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Poliție RCA false descoperite de polițiștii de frontieră în urma a două percheziții

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au efectuat două perchiziţii domiciliare, în urma cărora au descoperit mai multe poliţe RCA false, cu diferite perioade de valabilitate şi poliţe RCA, tipizate, în alb.

În cursul zilei de ieri, 3 martie, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au efectuat percheziţii domiciliare, în baza unui mandat emis de Judecătorul de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Constanţa, la sediul unei societăţii comerciale şi punctul de lucru al acesteia, situate pe raza localităţii Coşereni, județul Ialomița.

În urma percheziției efectuate, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor, un laptop, în care erau scanate mai multe poliţe RCA, 12 poliţe RCA cu diferite perioade de valabilitate precum şi 4 tipizate de poliţe RCA în alb.

”În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, cu privire la două persoane, cetăţeni români, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale, iar la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.”, precizează reprezentanții Compartimentului Purtător de Cuvânt.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Mandat european de arestare pe numele unui tânăr din Nicolae Bălcescu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al  Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au depistat, în municipiul Constanța, un bărbat, de 24 de ani, din comuna Nicolae Bălcescu, pe numele căruia autoritățile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare.

Persoana în cauză este condamnată la 1 an și 8 luni, aceasta mai având de executat 10 luni și 6 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți, fapte săvârșite pe teritoriul Ungariei și Austriei.

Bărbatul a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Curții de Apel Constanța, în vederea punerii în aplicare a mandatului de arestare.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Constanța. Bărbat depistat de polițiștii de frontieră cu permis de conducere contrafăcut

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Băneasa efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român, care a prezentat un permis de conducere contrafăcut.

În cursul zilei  de ieri, 3 martie a.c., aflaţi în misiune pe Drumul Judeţean 391 A, în dreptul localităţii Şipote, judeţul Constanţa, polițiștii de frontieră au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în România, la volanul căreia se afla cetățeanul A.C. în vârstă de 33 ani.

Cu ocazia efectuării controlului documentelor, persoana în cauză a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor franceze.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond specifice unui document  autentic, acesta fiind contrafăcut.

”În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun .”, precizează reprezentanții Biroului de presă al Gărzii de Coastă.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: