Connect with us

Actual

Pregatiri pentru Gravity Summer Jam 2016. Scump, dar sa speram ca merita!

Maria Ionescu

Publicat

la

Anul acesta, in intervalul 9-11 septembrie, va avea loc cea de-a cincea editie a Gravity Summer Jam. Pentru cei care nu au fost foarte preocupati de un astfel de eveniment, trebuie sa spunem ca centrul de distractie Gravity Park a fost infiintat si inaugurat in anul 2008, pe malul lacului Tabacarie, pe strada Lacului (aproximativ vizavi de biserica de lemn Sf. Mina). Aici sunt piste de skate, bike, trotinete, climbing si role. Adica o gramada de tineri din Constanta au ce sa faca in parc. Din acest motiv, inca de acum cinci ani,  aici s-au organizat diferite evenimente, care au atras mii de spectatori. Spre exemplu, in cursul anului trecut au fost trei zile de competitii, la care s-au inscris in jur de 100 de participanti care au impresionat publicul prezent. Pentru anul acesta, RAEDPP organizeaza o achizitie de servicii de organizare, estimata la o valoare de 92.054,71 lei, fara TVA. Cerințele sunt variate, precum Conceptul de Identitate al evenimentului (ce cuprinde afișe, flyere, bannere online, ecusoane, medalii…), Promovarea Evenimentului (printare afișe, flyere, promovare online pe social media, campanie Facebook Ads, articole blog ante și post-eveniment, în Limbiile Română și Engleză…), Desfășurarea evenimentului (asigurarea asistenței medicale, filmare, film de prezentare, DJ, MC, Graffiti…) și Premiere. Premiile pentru participanți ating suma de 28.752 lei. Se vor premia probele de Skateboarding, Role, BMX, Trotinete, Climbing, Parkour, ba chiar și Fotografie. Mai exact, la Skateboarding, Locul 1 va primi 2267 lei. Aceeași sumă pentru Locul 1 o vedem la Role, BMX, Trotinete și Climbing. La Parkour, Locul 1 va câștiga suma de 1433 de lei iar la Fotografie poți câștiga 280 de lei pentru categoria Best action shot, Best atmosphere shot sau Best portrait shot. Cel puțin, așa prevede momentan proiectul. Premiile vor fi oferite într-un procent anume și în produse.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Mesaj nou de vreme severă valabil în sud estul țării. Va ninge și în Dobrogea

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru mâine, 30 noiembrie, a fost emisă o atenționare meteorologică valabilă în intervalul orar 5.00 – 20.00.

Mai multe județe din sud-estul țării se află sub cod galben ca urmare a fenomenelor vizate, respectiv ninsori moderate cantitativ și  strat de zăpadă.

În intervalul menționat, în sudul și estul Munteniei și în cea mai mare parte a Dobrogei treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. Cantitățile de precipitații vor depăși, pe arii restrânse 15…20 l/mp. Spre seară aria ninsorilor se va restrânge către Dobrogea, unde temporar vântul va avea unele intensificări, cu viteze de 40…45 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.

Notă: Precipitații slabe, sub formă de ninsoare se vor semnala în sud-estul Olteniei, sudul Moldovei și în restul Munteniei. Pe litoral vor fi precipitații mixte, iar în noaptea de luni spre marți vor predomina ninsorile.

Vremea se va menține deosebit de rece în prima parte a săptămânii, mai ales pe parcursul nopților și dimineților.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Atenție! Este ceață densă pe Autostrăzile A2 și A4

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 100 de metri pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsonul kilometric 143 – 212, între localitățile Fetești, jud. Ialomița, și municipiul Constanța.

De asemenea, se circulă îngreunat din cauza ceții și pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A4 Ovidiu-Agigea.

Ceaţa impune din partea celor aflaţi la volan, dar şi a celorlalte categorii de participanţi la traficul rutier, o conduită preventivă pe toată durata deplasării pe drumurile publice. Este necesar să se ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, iar fiecare manevră în trafic să se facă numai după o temeinică asigurare. Pentru aceasta, oglinzile retrovizoare trebuie să fie reglate corespunzător.

Nu trebuie uitat că cea mai periculoasă manevră pe timp de ceaţă este depăşirea. Aceasta cu atât mai mult cu cât cei ce depăşesc pot fi surprinşi de apariţia bruscă de pe sensul opus a unor autovehicule care circulă fără lumini sau având în funcţiune doar luminile de poziţie.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

ÎPS Teodosie, OPRIT DE POLIȚIE în drum spre Ion Corvin

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Autoturismul cu care se deplasa ÎPS Teodosie spre Mănăstirea Sf Apostol Andrei de la Ion Corvin a fost oprit, în această dimineață, de un echipaj de poliție.

Arhiepiscopul Tomisului mergea la Ion Corvin pentru a oficia slujba, iar mașina în care se afla acesta a fost oprită pe chiar în intersecția DN 3 cu drumul care duce către mănăstire. Arhiepiscopul și șoferul său au fost verificați.

“Să vină cu inimă bună, să-și mângâie sufletul și sper că toate organele de ordine ne vor ajuta să fim în pace și în armonie”, le-a spus ÎPS Teodosie.

De altfel, mașinile care se îndreptau spre mănăstire au fost întoarse de filtrele de poliție, dacă ocupanții nu aveau domiciliul în comuna Ion Corvin.

Amintim că în 30 noiembrie este Praznicul Sf. Apostol Andrei, iar la Peştera şi Mânăstirea Sfântul Apostol Andrei de la Ion Corvin era organizate, în alți ani, pelerinaje la care participau mii de oameni.

Anul acest, autoritățile au interzis pelerinajele și nu face excepție nici cel de la Ion Corvin, deși Arhiepiscopul Tomisului a cerut lămuriri Prefecturii în instanță pentru decizia de a anula pelerinajul. De altfel, Silviu Coșa, prefectul județului Constanța a și refuzat invitația ÎPS Teodosie de a participa la slijba de la Sf. Andrei.

Facem mențiunea că multe localități din județul Constanța sunt în carantină din cauza numărului mare de infectări cu SARS COV2.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: