Connect with us

Politica

Premierul Ciucă a primit rapoartele privind situația pieței de energie și strategiile de investiții de la ANRE și Ministerul Energiei

Published

on

sedinta de Guvern Ciuca

Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei și Ministerul Energiei au transmis informările solicitate de prim-ministrul Nicolae Ciucă, anunță Executivul. ANRE a comunicat situația pieței de energie, iar Ministerul Energiei a prezentat strategiile de investiții.

„Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei și Ministerul Energiei au transmis informările solicitate de prim-ministrul Nicolae Ciucă. În conformitate cu deciziile luate la reuniunea Comitetului interministerial pentru asigurarea rezilienței energetice și implementarea proiectelor de infrastructură în energie, ANRE a comunicat situația pieței de energie iar Ministerul Energiei a prezentat strategiile de investiții pe termen scurt, mediu și lung pentru capacitățile de producție de energie electrică și gaz”, anunță Executivul.

Potrivit sursei citate, „în perioada imediat următoare, ANRE, împreună cu ministerul Energiei, în urma consultărilor care vor avea loc cu producătorii, distribuitorii, furnizorii și ceilalți actori implicați în piața de energiei, vor înainta către Guvern propuneri care să răspundă cerințelor bugetare actuale, continuând să protejeze populația și mediul privat de efectele creșterilor de prețuri la energie și gaze naturale”.

Sursa: stiripesurse.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta