Conecteaza-te cu noi

Politica

Președintele CJ Vrancea a murit la doar 46 de ani. Vezi ce mesaj a transmis Mihai Lupu

Published

on

lupu toma

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma (PNL), a murit la doar 46 de ani. Toma era internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”.

Cătălin Toma a fost în vizită la Paris, iar la întoarcere a acuzat o răceală. Inițial, a fost internat la Spitatul Județean Vrancea și a ajuns la Terapie Intensivă. Pentru că starea lui se înrăutățea, medicii au luat decizia de a-l transfera la București, dar în această dimineață a încetat din viață. Cătălin Toma avea 46 de ani și era în politică de mai multă vreme. S-a născut la 11 decembrie 1977 în comuna vrânceană Jariștea și a urmat Liceul Teoretic ”Duiliu Zamfirescu” din Odobești, profilul Filologie. Era licențiat în Filologie, specializarea limba și literatura franceză, în cadrul Facultații de Limbă și Literatură Română – Universitatea „Spiru Haret” București. (Sursa: stiripesurse.ro)

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a transmis un mesaj după moartea colegului său de la Vaslui.

„Cu profundă tristețe am aflat despre trecerea în neființă a domnului Cătălin Toma, Președintele Consiliului Județean Vrancea. Îmi amintesc cu căldură și recunoștință de momentele petrecute împreună la Strasbourg, când am participat la votul ridicării monitorizării. Nu era deloc dificil de remarcat angajamentul și dedicarea acestuia față de proiectele și dezvoltarea județului pe care îl conducea. Vorbea cu drag și entuziasm de planurile și obiectivele sale, încât, astăzi, este cu atât mai dureros faptul ca a plecat atât de devreme dintre noi. Contribuțiile sale vor rămâne o amprentă puternică în comunitatea locală din Vrancea. În aceste momente dificile, transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate și celor apropiați. Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, a transmis Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța după moartea omologului său de la Vaslui.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions