Connect with us

Administratie

Președintele CJC, Mihai Lupu, a reacționat după ce DNA a descins astăzi la sediul instituției

Published

on

mihai lupu

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au descins astăzi la sediul instituției, mai exact la Serviciul Administrarea Domeniului Public si Privat condus de Ermil Chelariu.

„Cu hotărâre și consecvență, doresc să reafirm angajamentul meu ferm de a NU tolera nicio formă de favorizare, aranjament sau atribuire incorectă a contractelor.

Aș vrea ca toți constănțenii să știe că voi solicita o analiză și o revizuire amănunțită a tuturor procedurilor de achiziții, indiferent de natura lor – fie că sunt servicii, bunuri sau investiții majore.

Această inițiativă crucială reprezintă un pas important în asigurarea unei gestionări corecte, transparente și eficiente a resurselor noastre. Ne propunem să ne aliniem celor mai înalte standarde de conformitate și să devenim un model de excelență în sectorul public.

Advertisement

Toți angajații CJ Constanța sunt implicați și sunt supuși unui program de instruire prin intermediul Programului Operaţional Capacitate Administrativă = POCA. Prin intermediul acestui program, ne asigurăm că fiecare membru al echipei noastre este conștient de importanța eticii și respectării normelor în cadrul procesului de achiziții publice.“, spus Mihai Lupu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement