Connect with us

Politica

Președintele Iohannis, despre o remaniere guvernamentală: “Este posibil dacă miniștrii n-au performat”

Published

on

Șeful statului a declarat referitor la o eventuală remaniere guvernamentală, că este posibil orcând să se întâmple dacă premierul consideră că sunt miniștri care nu au performat.

„În măsura în care premierul va ajunge la concluzia că anumiți miniștri n-au performat conform așteptărilor, este posibil cândva, dar nu există un orizont de așteptare, să se facă astfel de propuneri. Nu există o discuție concretă în această perioadă despre o remaniere”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!