Conecteaza-te cu noi

Politica

Președintele Iohannis nu spune nu comasării alegerilor: „Ar putea fi amânate localele“

Published

on

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, astăzi, că există discuții în ce privește comasarea alegerilor, însă a precizat că alegerile parlamentare nu pot fi aduse mai aproape, dar ar putea fi amânate alegerile locale, care ar trebui să aibă loc la termen în luna septembrie.

„Se discută, este posibilă constituțional, însă nu este posibil să aducem parlamentarele mai aproape, dar pot fi amânate localele. Încă se evaluează dacă aduce ceva, că dacă nu aduce nimic, nu trebuie făcut. Însă confirm, există această discuție”, a declarat Iohannis.

Context

Premierul Nicolae Ciucă, preşedinte al PNL, a declarat, luni, la Focşani, că există trei posibile scenarii pentru comasarea alegerilor de anul viitor, dar a cerut specialiştilor din partid să găsească soluţii care să fie legale, constituţionale pentru organizarea comasată a acestora, transmite Agerpres. Premierul a precizat că există trei variante pentru posibile scenarii de comasare a alegerilor.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions