Connect with us

Politica

Președintele PNL Constanța, atac dur la adresa primarului Făgădău: “Ați lăsat orașul pradă mizeriei, tânțarilor și ruinei”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, continuă seria atacurilor la adresa primarului municipiului reședință de județ.

Huțucă a postat pe contul său de Facebook un mesaj prin care îi transmite primarului Decebal Făgădău că a lăsat Constanța “pradă mizeriei, țânțarilor și ruinei”.

“Oamenii sunt supărați că nu pot ieși afară seara din casă, că nu pot merge cu copiii în parcuri din cauza țânțarilor. Oamenii sunt supărați pentru că strățile și trotuarele sunt murdare, că parcurile sunt pârloage uscate, iar locurile de joacă sunt pericol public”, scrie liderul PNL Constanța pe Facebook.

De asemenea, Huțucă îi recomandă primarului Făgădău să lase… straiele de gală în care pozează în fața turiștilor din stațiunea Mamaia și să revină în “Constanța reală, acolo unde în doi ani de mandat nu ați făcut nimic”.

Iată mesajul complet:

“Domnule Decebal Făgădău, ați lăsat Constanța pradă mizeriei, țânțarilor și ruinei. Constănțenii au ajuns la limita răbdării, iar nemulțumirile lor nu sunt plăsmuiri politice, așa cum obișnuiți să vă justificați orice eșec. Oamenii sunt supărați că nu pot ieși afară seara din casă, că nu pot merge cu copiii în parcuri (alea două-trei câte ne-au mai rămas) din cauza țânțarilor. Oamenii sunt supărați pentru că străzile și trotuarele sunt murdare, că parcurile sunt pârloage uscate, iar locurile de joacă sunt pericol public. Domnule primar, renunțați la straiele de gală în care pozați în fața turiștilor din Mamaia și reveniți în Constanța reală, acolo unde în doi ani de mandat nu ați făcut nimic.”

Comments

comments

Politica

Referendumul lui Iohannis a fost ÎN VAN. CORUPȚII pot beneficia de grațiere și amnistie, spune CCR

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Curtea Constituțională a României a respins, astăzi, ambele inițiative legislative de revizuire a Constituției depuse de putere și de opoziție în urma referendumului din 26 mai, au declarat surse participante la dezbateri pentru G4Media.ro. JUDECĂTORII AU DECIS CU UNANIMITATE DE VOTURI că propunerea referitoare la interdicția amnistierii sau grațierii corupților încalcă limitele revizuirii Constituției, au explicat sursele citate. Potrivit acestora, ”exceptarea infracțiunilor de corupție de la grațiere sau amnistie este neconstituțională”.

”Nu poți separa un grup de infracțiuni prin Constituție. O poți face prin lege, dar nu prin Constituție pentru că se încalcă limitele revizuirii, se încalcă principiul egalității în drepturi”, au declarat surse participante la dezbateri pentru G4Media.ro.

Celelalte prevederi ale inițiativelor de revizuire – interzicerea ordonanțelor de urgență în domeniul justiției și oferirea posibilității și altor instituții de a ataca OUG-urile la CCR – au primit undă verde de la Curte. Sursa: g4media.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Mihai Fifor dă din casă: “Era o ruptură între Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, dă cărțile pe față și declară că între Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă era o ruptură și o tensiune foarte mare. Liderul PSD susține că tensiunea exista din cauza faptului că Dragnea dorea modificarea legilor justiției, în timp ce Dăncilă a refuzat.

“Premierul era cumva izolat în Palatul Victoria. În momentul în care premierul s-a opus Ordonanțelor, pentru că Viorica Dăncilă a refuzat să facă această mișcare și a spus că nu intervine pe Ordonanțe pe Justiție. Lucrul acesta a deranjat, pentru că multă lume se aștepta să execute, să răspundă la comanda aceasta. Am avut o discuție cu doamna premier care a spus că preferă să fie un om onest și corect față de țară. Interesant de analizat e ce ar fi fost dacă… Era o ruptură, o chestiune foarte ciudată între președintele partidului și premier, era o situație extrem de tensionată, undeva trebuia să existe un debușeu și nu-mi dau seama care ar fi fost, a fost o presiune fenomenală pe Guvern”, a afirmat Mihai Fifor, la TVR 1.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Mircea Geoană, numit secretar general adjunct al NATO

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, ar urma să îl numească drept secretar general adjunct al Alianței pe fostul ministru de externe al României, Mircea Geoană. Anunțul ar urma să fie făcut în cursul zilei de miercuri, au declarat pentru Digi24.ro surse politice.

Discuțiile despre plecarea lui Mircea Geoană pe postul de la NATO se desfășoară de câteva luni, au explicat sursele citate.

La scurt timp, informația a fost confirmată chiar de fostul premier Mircea Geoană. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj:

“Sunt mandru sa fiu desemnat de catre Secretarul General NATO, Jens Stoltenberg, ca urmatorul Secretar General Adjunct. Este, deopotriva, o uriasa provocare si o oportunitate de a reprezenta interesele Aliantei noastre, care asigura securitatea a peste 1 miliard de cetateni. De-a lungul carierei mele diplomatice si politice am promovat legatura transatlantica si integrarea euro-atlantica a Romaniei. Sunt profund onorat sa fiu desemnat pentru aceasta pozitie cheie ce reprezinta, de asemenea, o recunoastere a importantei contributii a Romaniei in cadrul NATO. Apreciez, in mod deosebit, sustinerea politica si institutionala trans-partinice de care s-a bucurat candidatura mea.”

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: