Politica Slide

Președintele PNL Constanța, declarații incredibile despre campania desfășurată de colega de la Mihail Kogălniceanu pentru un candidat PSD

iun. 14, 2017 Mihaela Tîrpan

Am trăit s-o prezentăm și p’asta… După zile întregi în care a ales să tacă și să nu comenteze cum de un liberal face campanie electorală pentru un candidat social democrat, președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, aruncă… bomba declarațiilor politice. Nu se arată interesat de motivele pentru care colega sa de partid a ales să participe la acțiunea electorală a PSD, ci susține că preocuparea PNL Constanța o reprezintă congresul, activitate ce urmează să se desfășoare la sfârșitul acestei săptămâni.

Printr-un comunicat remis redacției, președintele PNL Constanța susține că “problema” este semnalată de presă (altfel n-ar fi fost în stare să-și găsească gunoiul sub preș!), dar că PNL este un partid “pentru care dezbaterea și regulile elementare ale democrației funcționează foarte bine”. Aha, așa considerăm și noi, știut fiind faptul că PNL Constanța a exclus trei lideri importanți – Romeo Rezeanu, Horia Călimente și Remus Cristy Baisan – săptămâna trecută, fără ca aceștia să fie convocați la discuții. Curat liberalism!

Revenind la informarea semnată de liderul PNL Constanța, acesta transmite: Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public cu privire la relația dintre primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, și PNL Constanța, președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, susține că „prioritatea liberalilor constănțeni, în această perioadă, este organizarea în vederea Congresului Partidului Național Liberal din 17 iunie”. Cunoaștem problema semnalată de către o parte a presei constănțene cu privire la participarea primarului Ancuța Belu la acțiunile de campanie ale contracandidaților noștri. Aș vrea să se înțeleagă foarte bine faptul că orice decizie, cu privire la eventuale sancțiuni, se va lua în forurile de partid, după analiză și dezbatere. Nu vorbim despre decizii unilaterale, suntem o formațiune politică pentru care dezbaterea și regulile elementare ale democrației funcționează foarte bine, indiferent ce ar spune unii sau alții.”

Comments

comments