Connect with us

Politica

Președintele PNL Constanța: “Guvernul se poate forma doar în jurul PNL. PSD – AUR – USR, o alianță contra naturii!”

Published

on

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a postat, aseară, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care transmite că singurul partid în jurul căruia se poate forma noul guvern este Partidul Național Liberal. De asemenea, liderul liberalilor de la Constanța cataloghează colaborarea dintre PSD – AUR și USR, formată în vederea dărânmării Guvernului Cițu, drept una “contra naturii”.

Iată mesajul complet:

“O alianță contra naturii formată din PSD, AUR și USR a dărmat astăzi guvernul Cîțu. A fost ciudat pentru mine să-i văd pe aceeași baricadă pe Marcel Ciolacu, Șoșoacă, George Simion și Dan Barna, dar din păcate viața politică e plină de surprize.

Moțiunea de cenzură a venit într-un moment complicat pentru #România, un moment în care avem nevoie de un guvern plin care să lupte cu criza economică și cu criza sanitară. Din păcate, acum avem și o criză politică a cărei rezolvare nu este deloc simplă. Am însă încredere că președintele Klaus Iohannis va identifica cea mai bună soluție pentru România și pentru Partidul Național Liberal.

Din punctul meu de vedere, România are nevoie în continuare de un guvern care să continue politicile liberale, un guvern care să continue procesul de modernizare a țării și de reducere a decalajului față de țările din Vestul Europei. Acest guvern se poate forma doar în jurul Partidului Național Liberal, singurul partid de dreapta din Parlament. În plus, Partidul Național Liberal este singurul partid parlamentar care a dovedit de-a lungul istoriei că este capabil să gestioneze o situație de criză și să ofere o guvernare bună pentru români.”

foto: Bogdan Hutuca / Facebook

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!