Conecteaza-te cu noi

Actual

Președintele Transelectrica a fost revocat din funcție. Folosise o diplomă falsă în CV

Published

on

Consiliul de Supraveghere al Transelectrica a decis revocarea lui Marius-Dănuț Carasol din calitatea de membru al Directoratului, respectiv președinte al Directoratului, în urma scandalului apărut în presă.

”Consiliul de Supraveghere al Companiei, din preocupare pentru imaginea societății, a decis, având în vedere informațiile difuzate în presă în ultimele 24 de ore, referitoare la autenticitatea studiilor președintelui Directoratului CNTEE Transelectrica SA, revocarea domnului Marius-Dănuț CARAȘOL din calitatea de membru al Directoratului, respectiv președinte al Directoratului.

Începând cu data de 19 septembrie 2019, în calitatea de președinte al Directoratului a fost numită doamna Claudia-Gina ANASE.

Consiliul de Supraveghere al CNTEE Transelectrica SA tratează cu responsabilitate și respect importanța guvernanței corporative în administrarea societății, precum și imaginea  companiei în relația cu investitorii și partenerii.”, se arată într-un comunicat al companiei remis presei.

Advertisement

Companie națională, ajunsă pe mâna unui tip care și-a falsificat diploma de absolvire

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions