Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Politica

PRESShub: Ciolacu minte că nu a găsit documentele PNRR. Oamenii lui gestionează o structură care implementează și monitorizează planul

Published

on

Ciolacu minte că nu a găsit documentele PNRR. Premierul a afirmat ieri că a căutat la Palatul Victoria Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă și nu știe unde este.

„Aţi mai auzit aşa ceva? În Guvernul României proiectul PNRR nu există. Astfel de oameni s-au ocupat de banii dumneavoastră”, a declarat prim-ministrul României.

PRESShub demonstrează însă că PNRR este gestionat chiar de oamenii lui Marcel Ciolacu, care au înființat Unitatea de implementare și monitorizare a PNRR (UIM PNRR) la nivelul Secretarul General al Guvernului (SGG), în urmă cu un an și jumătate.

De altfel, SGG a emis mai multe ordine privind planul național de reziliență, pentru stabilirea resposabililor și a atribuțiilor, și chiar delegarea atribuțiilor UIM PNRR.

Este greu de crezut că guvernul PSD-PNL a înființat o structură catre se ocupă de PNRR și un coordonator, dar a lucrat în orb, fără să fi citit documentul, despre care Marcel Ciolacu spune că nu ar exista la Palatul Victoria, deși docuemtul poate fi consultat și online de oricine dorește să-l studieze.

Advertisement

Cum monitorizează oamenii din PSD și PNL tot ce presupune PNRR, citiți într-un articol PRESShub:

Ciolacu minte că nu a găsit documentele PNRR. Oamenii lui gestionează o structură care implementează și monitorizează planul

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions