Connect with us

Societate

PRESShub: EXCLUSIV. Cel mai bun ofițer antidrog, reținut de DIICOT

Published

on

Procurorii DIICOT au reținut pentru 24 de ore un ofițer de poliție din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) București.

Este vorba de subcomisarul Florentin Barbacariu, cunoscut de colegi ca „Barbi”.

Barbacariu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de judecătorii Tribunalului București.

UPDATE Potrivit unor surse apropiate anchetei, acuzațiile DIICOT privesc accesul ilegal la un sistem informatic, divulgarea, fără drept, de informații de serviciu și primirea unui tricou drept mită.

Denunțătorul, care era și sursă pentru ofițerul Barbacariu era colaborator al poliției în alt caz de trafic de droguri. Barbacariu a fost propus Tribunalului București pentru arestare preventivă.

„Probabil, cel mai bun polițist antidrog din București. Era un tip implicat, rezultate foarte bune, dar…după câte se pare, are probleme de integritate”, ne-a declarat un coleg al ofițerului reținut.

Potrivit surselor Presshub, Barbacariu ar fi fost denunțat de un inculpat cercetat în trecut chiar de ofițerul antidrog reținut marți.

Despre cum a acționat DIICOT, citiți aici:

EXCLUSIV. Cel mai bun ofițer antidrog, reținut de DIICOT

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!