Conecteaza-te cu noi

Actual

Preveniți violența domestică. Nu uitați – Bătaia NU este ruptă din rai!

Published

on

violenta domestica

La data de 27 martie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au continuat seria activităților de prevenire a violenței domestice, în cadrul Campaniei ”În siguranță acasă!”.

Campania se desfășoară pe parcursul lunii martie, în municipiul Constanța, și  constă în activități de prevenire și conștientizare a populației cu privire la formele de manifestare ale violenței domestice, drepturile victimelor, instituțiile cărora li se pot adresa, precum și măsurile ce pot fi luate în cazul violenței domestice.

În acest sens, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de informare și conștientizare în rândul angajatelor unei societăți comerciale din municipiul Constanța.

Pentru a nu deveni victima unor astfel de infracțiuni, polițiștii vă recomandă:

  • Bătaia nu este ruptă din rai, nu o accepta ca pe o normalitate, nu tu ești vinovat(ă) pentru comportamentul abuziv al agresorului!
  • Schimbarea începe cu tine, cere ajutorul, sună la 112 când ești în pericol!
  • Cere ajutorul instituțiilor și organizațiilor care oferă cosiliere, sprijin, adăpost!-
  • Ia atitudine, spune nu violenței în familie!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions