Connect with us

Politica

Prezidenţiale 2019. Peste 15.000 de deţinuţi au votat în turul II

Published

on

Peste 15.000 de deţinuţi aflaţi în structurile Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au votat în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a transmis, duminică, faptul că unităţile subordonate ANP au raportat finalizarea activităţii de votare, fără a fi înregistrate incidente sau manifestări de natură a perturba procesul electoral.

Astfel, 15.294 de persoane private de libertate şi-au exercitat dreptul de vot în cadrul celui de-al doilea tur din cadrul alegerilor prezidenţiale.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!