Conecteaza-te cu noi

Actual

Prichindeii de la „Baby Genius” au pus în scenă „Naşterea lui Isus”

Published

on

În urmă cu peste două mii de ani, într-un orăşel din regatul lui Irod cel Mare, se năştea, într-o iesle umilă, pe un pătul de paie, Iisus. Regatul îşi număra supuşii. Îi inventaria sub cifre neutre. Îi punea pe drumuri, chemând pe fiecare la locul său de naştere. Aşa au ajuns Maria şi Iosif, din Nazaretul lor de domiciliu, în Bethleemul naşterii. În anul statisticii, s-a născut Isus. Cine ar fi crezut că pruncul din iesle va depăşi statistica? Cine ar fi crezut că istoria umanităţii se va reseta şi va porni din nou la drum, de la momentul naşterii din iesle? Modestia şi toleranţa, exemplul personal şi exerciţiul libertăţii sunt doar o parte din bunurile simbolice câştigate de umanitate la naşterea lui Isus.

Povestea naşterii lui Isus a fost pusă în scenă de prichindeii de la Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educaţie şi Recreaţie „Baby Genius“, la sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa. N-au lipsit Maria şi Iosif, magii de la răsărit, îngeraşii îmbrăcaţi în costume populare româneşti. N-a lipist nici Moş Crăciun, darnic şi bun, cu vocea lui baritonală dar caldă, cu sacul plin de jucării. Genialii au cântat (inclusiv la instrumente muzicale), au dansat, au spus poezii şi au jucat teatru, cum au ştiut ei mai bine.

„Babay Genius” este un centru de dezvoltare timpurie, educaţie şi recreaţie, fondat şi coordonat de Liliana Naclad, cadru universitar şi mamă a două fetiţe. Centrul funcţionează pe strada Călăraşi la numărul 11. Activităţile desfăşurate aici pot fi monitorizate permanent de părinţi, din faţa computerului, accesând site-ul www. gradinita-genius.ro, care permite, cu parolă, accesul permanent la camerele video de supraveghere. Micuţii pot participa la ateliere de creaţie, cursuri de dans şi teatru sau cursuri de muzică. Din 2017, „Baby Genius” se va muta în zona Trocadero, într-un spaţiu generos.

Contact – 0733932824, 0760103506;

Advertisement

Site: http://www.gradinita-genius.ro/;

Facebook: https://www.facebook.com/BABY-Genius-356871611106824/.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions