Connect with us

Administratie

Primar din România, declarație ȘOC, în plină criză a apei: „I-aș împușca pe cei care udă porumbul”

Published

on

Un primar din România șochează printr-o declarație care face înconjurul țării.

A fost ales să conducă destinele unei localități din județul Gorj și acum susține că i-ar împușca și i-ar băga la pușcărie pe cei care udă culturile agricole și „iau dreptul altor oameni la civilizație”, arată radioinfinit.ro.

„I-aș băga în pușcărie, i-aș împușca pe cei care udă porumbul și iau dreptul altor oameni la civilizație”, a răbufnit primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui.

Un sfert din localitate, zona de nord, rămâne fără apă, în această perioadă caniculară, în care consumul crește foarte mult. S-a obținut o finanțare europeană, iar în toamnă vor începe lucrările la rețeaua de apă, lucrări care ar trebui să rezolve problema, în viitor.

Advertisement

Potrivit radionfinit.ro, primarul Pigui este foarte supărat pe locuitorii care folosesc apa din rețea ca să-și ude culturile de porumb. Crede că Aparegio ar trebui să ia măsuri. Edilul spune că sunt familii cu copii mici și bătrâni țintuiți la pat, care au de suferit ca urmare a risipei pe care o fac unii dintre localnici.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement