Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Castelu reabilitează 17 drumuri cu o finanțare de peste un milion de euro

Published

on

17 străzi din cele două sate ale comunei Castelu, cu o lungime totală de 8,334 km, vor intra într-un amplu proces de modernizare. Potrivit anunțului de atribuire a contractului, urcat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, modernizarea celor 17 străzi din comună constă în asfaltarea în două straturi pe zonele pietruite și din pământ și turnarea unui strat de asfalt de uzură pe zonele cu asfalt existent, care prezintă numeroase degradări, fisuri longitudinale și transversale. Pentru apele pluviale s-au propus șanțuri/rigole din beton și pământ, astfel încât apele pluviale și micile ravene existente să nu afecteze structura drumului proiectat.

Proiectul de modernizare a drumurilor din comuna Castelu este finanţat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR). Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 1.121.703 de euro, din care 895.674 de euro reprezintă finanţare publică prin PNDR şi 226.029 Euro reprezintă cofinanţarea beneficiarului, adică a Primăriei Castelu. Lucrările de modernizare a celor 17 străzi din Castelu vor fi efectuate de SC DAF TRANS 2000. Pentru proiectul de reabilitare a drumurilor, Primăria Castelu a eliberat, astăzi, certificatul de urbanism cu nr. 52/29.11.2019, iar acum urmează obţinerea avizelor pentru Autorizaţia de construire.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions