Connect with us

Anunturi/Licitatii

Primăria comunei Peștera face angajări. Vezi cerințele

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Primăria comunei Peştera, judeţul Constanţa, organizează conform Legii nr. 188/1999 la sediul instituţiei din str. Izvorului, nr. 25A, concurs pentru ocuparea pe durată determinată, a unei funcţii publice de execuţie temporar vacante de Poliţist local clasa III grad profesional principal, din cadrul compartimentului Poliţie locală  în perioada: 28-30.03.2018.

Concursul se va desfăşura astfel:

– proba scrisă în data de 28.03.2018, orele 10,00;

– interviu pentru candidaţii admişi la proba scrisă în data de 30.03.2018, orele 10,00.

Condiţii de participare:

  • studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat;
  • vechime în specialitatea studiilor 5 ani;
  • permis de conducere categoria B.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999  privind Statutul funcţionarilor publici (r2).

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul instituţiei în termen de 8 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a III-a. Relaţii suplimentare si coordonatele de contact pentru depunerea dosarelor de concurs:

  • la sediul instituției: PRIMARIA comuna PESTERA

Persoana de contact: CAPRICERU MIRELA  –  Referent superior

telefon/fax: 0241856872/0786277807,

E-mail : primariapestera@yahoo.com

Comments

comments

Anunturi/Licitatii

Anunț de interes public pentru locuitorii din comuna Castelu care dețin terenuri în intravilan

Adrian Cârlescu

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Castelu derulează în această perioadă procedura prevăzută de Legea 231/2018 pentru modificarea și completarea Legii Fondului Funciar nr. 18/1991. Persoanele care dețin terenuri în intravilan aferente casei de locuit și anexelor gospodărești, curte și grădină, dar fără a avea acte de proprietate sunt invitate să se prezinte la sediul Primăriei, pentru a depune cereri la Comisia Locală de Fond Funciar, în vederea emiterii titlurilor de proprietate. Solicitanții pot face dovada dreptului solicitat prin înregistrările din registrul agricol, prin alte documente funciare sau în lipsa acestora prin orice mijloace de probă, inclusiv declarații autentice de martor. Procedura se referă și la persoanele care dețin terenuri intravilane cu o suprafață mai mare din măsurători, decât cea din acte. Persoanele aflate în această situație au dreptul legal de a depune cereri la Primărie, pentru obținerea actelor de proprietate. Administrația locală subliniază că cererile pot fi depuse până la data de 1 decembrie 2018. De asemenea atrage atenția că procedura se referă doar la emiterea actelor de proprietate, nefiind așadar vorba de cumpărarea terenului de la Primărie.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Comuna Tuzla, parteneriat cu bulgarii din Dobrich pentru menținerea pe piața muncii a populației vârstnice

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Primăria comunei Tuzla implementează proiecte ACTIVE “CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII PRIN PERFECȚIONARE, VIZIUNE ȘI EDUCAȚIE”

Primăria comunei Tuzla, în parteneriat cu primăriile comunelor Cumpăna și Agigea din județul Constanța, alături de municipiul Balchik din districtul Dobrich Bulgaria, vă invită să luați parte marți, 9 octombrie 2018, începând cu ora 10.00, la sediul Primăriei comunei Tuzla, la conferința de presă organizată în cadrul Proiectului ACTIVE “Advanced Competitiveness Through Improvement, Vision and Education” (Creșterea competitivității prin perfecțiune, viziune și educațoe), proiect finanțat în cadrul Programului INTERREG V-A România – Bulgaria.

Cu ocazia conferinței de presă se vor semna acordurile de cooperare încheiate între partenerii proiectului ACTIVE ROBG-148 și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța și Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă din Bulgaria.

Scopul proiectului “Creșterea Competitivității prin Perfecționare, Viziune și Educație” constă în schimbarea mentalității collective asupra menținerii pe piața muncii a populației vârstnice, prin asigurarea unei vieți sănătoase, mai productive, participative și independente pentru această categorie socială, cu impact pozitiv asupra sistemului general de protective socială, în beneficiul dezvoltării macroeconomice naționale.

Evenimentul se înscrie în seria activităților de promovare a programului de finanțare și de informare asupra obiectivelor, scopului, activităților și rezultatelor preconizate ale proiectului.

Comments

comments

Continuă să citești

Anunturi/Licitatii

Primăria Peștera solicită acord de mediu pentru amenajarea unui parc în satul Ivrinezu Mare

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

COMUNA PEȘTERA reprezentată legal de PRIMAR PETRE MARIUS-LIVIU, cu sediul în județul Constanța, comuna Peștera, str. Izvorului, nr. 25A, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ,,AMENAJARE ȘI DOTARE PARC DE MICI DIMENSIUNI, propus a fi amplasat în Județul Constanța, Comuna Peștera, sat Ivrinezu Mare, intravilan, str. Cochirleni, nr. 02.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, strada Unirii, nr. 23, Constanța, judetul Constanța, zilnic între orele 9-13, precum și la urmatoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro și la domiciliul beneficiarului, comuna Peștera, str. Izvorului, nr. 25A, județul Constanța, în zilele de luni-vineri, între orele 9-13.

Observațiile publicului se primesc zilnic, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, strada Unirii, nr. 23, Constanța, judetul Constanța, între orele 9-13.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: