Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Primăria Constanța a semnat un contract cu o firmă „cu lipici“ la bani publici. Vezi despre ce e vorba

Published

on

Primăria Constanța a semnat un contract de prestări servicii privind elaborare documentație tehnico – economică – faza studiu de fezabilitate (sf) – aferentă obiectivului de investiţii „reabilitare urbană a terenului situat în zona Aleea Murelor din municipiul Constanţa prin amenajarea de locuri de parcare și spații verzi dotate cu loc de joacă“. Valoarea contractului se ridică la 119.000 de lei cu TVA.

contracte agorapolis

 

Contractul a fost semnat cu SC Agorapolis SRL, firmă care are sediul social în Constanța. Unicul asociat și administratorul este Mihaela Pușnava.

De altfel, Agorapolis nu este la primul contract încheiat cu Primăria Constanța. Printre altele, aceeași societate a mai semnat în luna iulie un contract cu Primăria Constanța privind elaborarea documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivului de investiții “Amenajare spațiu public situat la Intersecția str. Soveja Cu Str. Ștefăniță Vodă – Amenajare Peisagistică – Parc Soveja și reconfigurare circulație – faza PAC, POE, PT+DE+CS și asistență tehnică din partea proiectantului”. Valoarea totală a contractului este de 321.300 de lei cu TVA.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions