Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Primăria Constanța activează dispeceratele pentru situații de urgență

Published

on

În urma atenționării meteorologice de ploi emise de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, Primăria municipiului Constanța a luat măsuri pentru a preveni eventualele calamități. Avertizările Centrului Meteorologic Regional Dobrogea pentru această după-amiază și prima parte a nopții arată că în municipiul Constanța cantitățile de apă ar putea atinge izolat puțin peste 20 l/mp, iar vântul va avea intensificări de scurtă durată – 10 – 12 m/s, informează Biroul de presă al Primăriei municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat remis redacției.

În acest sens, reprezentanții Serviciului Spații Verzi, din cadrul Primăriei vor fi pregătiți să intervină în cazul în care situația o va impune, iar reprezentanții Poliției Locală vor verifica în teren dacă este nevoie de intervenții și, dacă va fi cazul, vor ajuta la fluidizarea traficului. Totodată, echipe ale SC RAJA SA sunt pregătite pentru decolmatarea rigolelor de scurgere și a canalizărilor, dacă vor exista asemenea situații.

“Rugăm constănțenii să nu staționeze autovehiculele în dreptul gurilor de canalizare ori sub copaci pentru a preîntâmpina avarierea acestora”, se arată în documentul de presă.

Constănțenii pot semnala permanent orice problemă la nr. de tel:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/55.00.55;

Dispecerat Serviciul Administrare Spații Verzi – 0241/48.81.71;

Dispecerat Serviciul Inspectorat Protecție Civilă – 0241/48.81.66 și 0241/48.81.08;

Dispecerat Poliția Locală – 0241/48.42.05.

Amintim că ANM a emis, astăzi, cod portocaliu de ploi torențiale și grindină pentru mai multe localități din județul Constanța, dar și pentru municipiul reședință de județ.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions