Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Administratie

Primăria Constanța amenajează un nou sens giratoriu în Mamaia. Vezi unde!

Published

on

default

Primăria Constanța anunță că, în continuarea proiectului de fluidizare a traficului care a început în fața hotelului Oxford, care a reîncadrat fântâna arteziană Păpădie, continuă cu reconfigurarea intrării în stațiunea Mamaia, din zona Telegondolei, prin amenajarea unui sens giratoriu care va facilita accesul în/din stațiune.

Reorganizarea zonei se va realiza cu păstrarea benzilor de circulație la dreapta (dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu către Pescărie, dinspre Pescărie către stațiunea Mamaia și dinspre stațiunea Mamaia către bulevardul Aurel Vlaicu) pentru o fluență mai mare a circulației rutiere. În acest moment, echipele Confort Urban lucrează pentru amenajarea de noi spații verzi generoase care să aducă plus valoare zonei. Prin reorganizarea circuitelor de trafic din această zonă se dorește fluidizarea traficului, cu un rezultat cel puțin la fel de bun ca cel din zona hotelului Oxford. Proiectul de resistematizare a fost avizat favorabil de Comisia de Circulație și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier.“, informează Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions