Connect with us

Administratie

Primăria Constanța anunță ca a amenajat noi locuri de parcare în cartierele Km 4-5 și Km 5

Published

on

Primăria Constanța ne anunță că, în ultimele luni, au fost amenajate 70 de noi locuri de parcare în mai multe zone din oraș.

„Echipele Confort Urban au finalizat astăzi lucrările de asfaltare a parcării situate pe strada Prelungirea Liliacului din cartierul Km 4-5. Suprafața carosabilă a fost extinsă pentru ca locuitorii din zonă să beneficieze de spații corespunzătoare pentru a-și parca autoturismele. Noi locuri de parcare sunt disponibile pentru riverani în cartierul Km 5, pe strada Mugurului, la intersecția cu strada Theodor D. Speranția. Terenul eliberat de garaje a fost reamenajat prin lucrări de refacere a suprafețelor și asfaltare. Ulterior, au fost aplicate marcajele rutiere. Lucrări similare au avut loc și pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona blocului SR8A. Spațiul urban a fost optimizat, noi locuri de parcare au fost construite în locul garajelor demolate. Pe aleea Nalbei, continuă procesul de regenerare urbană a zonei. O parcare destinată riveranilor a fost amenajată în dreptul blocului L111, pe terenul eliberat de construcțiile cu character provizoriu.

Pentru rezervarea unui loc de parcare, este disponibilă platforma online https://parcari.primaria-constanta.ro. Actele necesare pentru rezervarea unui loc de parcare sunt disponibile pe site-ul Primăriei municipiului Constanța, secțiunea De interes public/Formulare tip: http://primaria-constanta.ro/primarie/relatii-cu-publicul/acte-necesare-pentru-diferite-tipuri-de-solicitari.“, spune Primăria.

Sursa foto: Primăria Constanța

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement