Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Primăria Constanța anunță că modifică din nou viteza de deplasare pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Alexandru Sahia și „En Provence”

Published

on

viteza bulevard tomis

Primăria Constanța anunță că, de astăzi, viteza de deplasare pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Alexandru Sahia și „En Provence” este de 70 km/h.

„În scopul prevenirii accidentelor rutiere și fluidizării traficului rutier, limita de viteză admisă pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Alexandru Sahia și „En Provence” va fi de 70 km/h. Creșterea vitezei de deplasare pe acest tronson de drum intens circulat a fost avizată de Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, la cererea Primăriei Constanța, în urma solicitărilor venite din partea cetățenilor. Pe tronsonul cuprins între strada Alexandru Sahia și bulevardul Aurel Vlaicu, viteza de deplasare va fi de 50 km/h.

Creșterea vitezei de circulație la 70 km/h pe tronsonul cuprins între strada Alexandru Sahia și „En Provence” va contribui la fluidizarea traficului și la reducerea timpilor de condus pentru șoferi.“, informează Primăria.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions