Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Constanța anunță că peste 1.000 de tone de deșeuri au fost strânse din oraș în campania „Curățăm România”

Published

on

Primăria Constanța anunță că peste 1.000 de tone de deșeuri au fost strânse de echipele municipalității în Constanța și ale firmei de salubrizare Polaris M. Holding în cadrul campaniei „Curățăm România!”

„Peste 200 de oameni și zeci de autospeciale au acționat până acum în zonele sensibile ale orașului, acolo unde nepăsarea și lipsa de responsabilitate a unora dintre noi au făcut ca terenurile virane să devină adevărate focare de infecție. Echipele Primăriei Constanța și ale firmei de salubrizare, Polaris M. Holding, au igienizat terenurile situate în Palazu Mare, Viorelelor, Pescărie, taluz Poarta 6, Madrid/ Amsterdam, Interioară, Șoseaua Mangaliei sau 1 Mai Vechi.

Lupta autorităților continuă, pentru că, din păcate, o parte dintre noi suntem încă departe de a conștientiza importanța respectării normelor de mediu și transformăm domeniul public în coș de gunoi. De asemenea, continuă și campania care se desfășoară la nivel național sub sloganul „Vrem o țară fără deșeuri abandonate!”.“, anunță Primăria.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions