Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Constanța anunță că recondiționează jardinierele din mai multe zone ale orașului

Published

on

jardiniere constanta

Primăria Constanța anunță că derulează lucrări de reabilitare a jardinierelor, zidurilor de susținere a spațiului verde, a scărilor și rampelor pentru persoanele cu dizabilități, platformelor și aleilor de acces către blocuri din diferite zone ale orașului. Astfel, zilele acestea se recondiționează jardinierele din zona Icil, Trocadero și de pe strada Mircea cel Bătrân, între strada Cuza Vodă și strada Ștefan cel Mare.

„Cea mai mare echipă de lucru a fost mobilizată de societatea contractată pentru reabilitarea jardinierelor, platformei și aleilor de acces de la Icil. Zidăria veche și elementele decorative sunt îndepărtate și înlocuite cu altele noi. Se montează cofraje în care se toarnă beton acolo unde este cazul, iar spațiile reconstruite se tencuiesc și se vopsesc sau decorează în așa fel încât zona să fie înfrumusețată. Astfel de lucrări vor continua până când toate aceste amenajări, acum prăfuite și peste care se observă trecerea timpului, vor prinde culoare și vor înfrumuseța orașul.“, spun cei de la Primărie.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions