Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Primăria Constanța anunță că resistematizează traficul pe bulevardul Tomis, între bd. Ferdinand și strada Traian

Published

on

bulevardul tomis

Primăria Constanța anunță că resistematizează traficul pe bulevardul Tomis, în sectorul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Traian.

„Fluidizăm traficul în zona centrală a orașului. Traficul rutier din municipiul Constanța este monitorizat în permanență și pe măsură ce se constată că în anumite zone se formează blocaje se iau măsuri de fluidizare a traficului în măsura posibilităților și a soluțiilor identificate. Astfel, începând de miercuri se va resistematiza traficul pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între bd. Ferdinand și strada Traian. Mai exact, pe acest sector de drum se va desființa pista de biciclete de pe partea stângă a sensului de mers, iar în locul acesteia se vor muta locurile de parcare existente în acest moment pe partea dreaptă. În locul spațiilor destinate parcării se va amenaja o bandă de circulație, astfel încât circulația rutieră să fie fluidizată. Pentru pista de biciclete administrația locala va implementa soluții alternative pe acest tronson în perioada imediat următoare. Proiectul de resistematizare a fost avizat favorabil de Comisia de Circulație și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier. Rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.“, informează Primăria Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions